CRIMĂ ȘOCANTĂ! Fost președinte de club de fotbal, înjunghiat mortal

139
CRIMĂ ȘOCANTĂ! Fost președinte de club de fotbal, înjunghiat mortal - 141854496404b8f757-1495003013.jpg

Articole recomandate

Proprietarul unui magazin a fost înjunghiat mortal, marți după-amiază, în orășelul Rouen, situat în vestul Franței, presupusul autor al crimei fiind reținut de autoritățile franceze, informează site-ul cotidianului Le Parisien. Potrivit presei locale, victima ar fi Pascal Darmon, fostul președinte al clubului de fotbal din Rouen.

Crima a avut loc marți după-amiază în centrul orășelului Rouen. Un individ a intrat într-un magazin și l-a înjunghiat mortal pe proprietar.


După comiterea crimei, autorul s-a refugiat într-o clădire de locuințe situată în apropiere. A fost găsit în scurt timp de poliție și a fost reținut sub acuzația de omor calificat. Autoritățile au dat asigurări că niciun foc de armă nu a fost tras în cursul operațiunii pentru reținerea suspectului.


"În momentul de față, nu există nicio dimensiune teroristă a acestui caz", au declarat surse din cadrul poliției citate de postul BFMTV.

Potrivit unor surse citate de site-ul Tendanceouest, victima atacului este Pascal Darmon, fostul președinte al clubului sportiv FC Rouen. În august 2014, Pascal Darmon a deschis un local specializat în vânzarea de vin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7828 secunde