COPIL DE CINCI ANI, UCIS DE UN REFUGIAT

257
1
COPIL DE CINCI ANI, UCIS DE UN REFUGIAT - refugiati02c56367b548021024x768-1496579884.jpg

Articole recomandate

Un copil de cinci ani a fost înjunghiat mortal de un refugiat afgan, într-un centru pentru refugiați din sudul Germaniei. Atacatorul a fost ucis de autorități, relatează Reuters.



Refugiatul afgan, în vârstă de 41 de ani, a atacat-o mai întâi pe mama băiatului, de naționalitate rusă. El l-a înjunghiat apoi mortal pe fiul acesteia, de doar cinci ani, înainte să fie împușcat și ucis de polițiștii care au intervenit. Fratele copilului, în vârstă de 6 ani, este acum în stare de șoc, fiind internat în spital.

Motivul atacului este neclar. Germania a primit peste un milion de refugiați în ultimii doi ani, decizie care a atras critici asupra cancelarului Angela Merkel, care a fost acuzată că deschide granițele țării persoanelor violente și suspecților de terorism.

Comentează știrea

Ismail via brussel
5 iunie 2017
!!!

Să vină și mai multe incidente casa ași de-a seama și UE și domnișoara Merkel așa nu se va opri prin articole protocoale și cereri de la ONU cu cat terorismul creste cu atât de va schimba toți refugiați și emigranți pe social și șomaj afara până atunci vor mai murii oameni și atentate .

Pagina a fost generata in 2.3264 secunde