Copia Titanicului a pornit în croazieră

856
Copia Titanicului a pornit în croazieră - copiatitanicului-1333899586.jpg
Primul vapor care va reface cu exactitate traseul Titanicului, vasul scufundat cu aproape un secol în urmă, a pornit, ieri, în croazieră. Nava de lux, cunoscută sub numele de MS Balmoral, marchează împlinirea a o sută de ani de la tragedia maritimă care a uluit o lume întreagă.
Vasul MS Balmoral va părăsi portul britanic Southampton în cursul acestei zile. Vaporul va trece inclusiv prin locul în care se află epava scufundată. Organizatorii au vrut ca experiența să fie completă, astfel că au amenajat interiorul vasului exact după modelul celui de pe Titanic. Croaziera va continua către Halifax și New York, orașul unde Titanicul ar fi trebuit să ajungă cu un secol în urmă.
Potrivit postului de televiziune CBC, la bordul vasului se vor afla 1.309 pasageri. Organizatorul croazierei a declarat pentru presă că cererea de locuri i-a depășit toate așteptările.
Toate biletele au fost vândute încă de la sfârșitul anului 2011, iar prețurile au variat între 4.400 de dolari de persoană pentru o cabină simplă până la 12.600 de dolari de persoană pentru cel mai luxos apartament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5857 secunde