Cel puțin nouă morți în naufragiul unui vas, în nord-vestul Columbiei

161
Cel puțin nouă morți în naufragiul unui vas,  în nord-vestul Columbiei - celputin-1498481701.jpg

Articole recomandate

Cel puțin nouă persoane și-au pierdut viața, iar alte 28 au fost date dispărute după un naufragiu, întâmplat duminică, în Columbia, al unui vas la bordul căruia se aflau aproximativ 170 de pasageri pe lacul din Guatape, un sit turistic din nord-vestul țării, informează autoritățile locale. 


"Deocamdată, oficial sunt nouă morți și vreo 28 de dispăruți", a declarat directoarea departamentului administrativ de prevenire a dezastrelor al departamentului Antioquia, Margarita Moncada. 


"El Almirante", o navă cu patru punți, s-a scufundat, duminică după-amiază, în lacul barajului El Penol din Guatape, la aproximativ 68 de kilometri de Medellin. 


Într-o înregistrare video care circulă pe rețele sociale și pe care AFP a putut să o autentifice, se poate observa cum vasul se clatină, după care se scufundă rapid. Zeci de ambarcațiuni și jet skiuri s-au apropiat imediat pentru a salva pasagerii. 


Naufragiul s-a produs în jurul orelor 14.00 (19.00 GMT) pe acest lac foarte aglomerat, în special în week-end-urile prelungite ca în cazul de față, luni fiind zi de sărbătoare în Columbia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4927 secunde