Cel mai temut om din China, criminal în serie, prins după 14 ani

319
Cel mai temut om din China,  criminal în serie, prins după 14 ani - criminalchina-1472561973.jpg

Articole recomandate

Un criminal în serie, care a terorizat timp de 14 ani femeile dintr-o regiune a Chinei, și care a violat, mutilat și ucis 10 femei și o fetiță de opt ani a fost prins. El a fost comparat cu Jack Spintecătorul și ura lui pentru femeile care poartă culoarea roșie a înfricoșat populația.

Timp de 14 ani, femeile din Ganzu s-au temut să meargă singure pe stradă și au fost îngrozite de criminalul în serie descris de autorități ca fiind "răbdător", "retras" și cu o "ură profundă" pentru femei. Criminalul le alegea pe femeile care purtau culoarea roșie și în special pe cele care locuiau singure, apoi le urmărea până la locuința acestora.

Poliția chineză a reușit să îl identifice și să îl aresteze pe Gao Chengyong, de 52 de ani, un bărbat căsătorit, tatăl a doi copii și proprietarul unui mic magazin de alimente, scrie news.com.au.

Din 1988, de când i s-a născut fiul și până în 2002, bărbatul a violat, ucis și mutilat 11 femei și tinere. Cea mai mică victimă a criminalului în serie a fost o fetiță de 8 ani.

Deși lăsase probe și ADN la multe dintre crime, criminalul nu avea amprentele în baza de date națională și prinderea sa a ținut... de noroc. Un unchi al lui Gao Chengyong a fost arestat pentru o infracțiune măruntă, dar probele ADN au arătat o înrudire cu criminalul în serie căutat. Astfel poliția a ajuns la criminal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5577 secunde