Ce aduce Moș Nicolae

686
În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii și adulții îl așteaptă pe Moș Nicolae. Cei care au fost cuminți primesc în ghetuțele lustruite dulciuri, jucării și hăinuțe, iar cei năzdrăvani o nuielușă.

Moș Nicolae nu se arată niciodată, el vine la geam și, dacă micuții dorm, lasă cadoul în ghetuțe.
Dar cum noi știm că moșul este foarte ocupat, haideți să-i dăm o mână de ajutor. Deși este greu să alegeți din multitudinea de produse special pregătite pentru seara de Moș Nicolae, încercăm să vă ajutăm să vă faceți o idee și să câștigați timp la cumpărături.

Laptopul pentru copii, cel mai căutat cadou de Moș Nicolae
Cel mai la modă cadou pentru cei mici este laptopul pentru copii Barbie sau Spiderman, pe care-l puteți găsi la prețul de 100 lei la Carrefour.
Pentru bebeluși, la prețul de 119 leu, puteți achiziționa un carusel jucărie pilot, mașinuțe la prețuri cuprinse între 30 lei și 250 lei, trenuleț magnetic Thoman la 50 lei, figurile elicopter+pilot "Fireman Sam".
Dacă vă ține buzunarul, puteți să-l rugați pe moșul să ofere cadou copilului dumneavoastră jucării din pluș gigant: câini la prețuri cuprinse între 400 lei și 680 lei, jucărie "Butterscotch Pony Smores" la 1.600 lei, papagal la 270 lei, dinozaur la 1.100 lei, reni la 13 lei, pluș tigru la 100 lei.
Fetițele s-ar bucura foarte mult dacă moșul le-ar aduce o păpușă cu cărucior (60 lei), păpușă "Nenuco Soft" cu scăunel și accesorii (120 lei), bebeluș cu șase funcții și cap mobil (70 lei), set școală+două păpuși (270 lei).

Casă de marcat pentru copii, la 40 lei
Alte variante de cadouri ați putea găsi la Real, unde un excavator cu funcții și accesorii costă 129 lei, un set creativ desen costă 15 lei, ciorapi cu moșul la prețuri cuprinse între 2 - 15 lei, căciuliță ren cu lumini la 8 lei, trenuri Crăciun la 20 lei. Căsuța cu accesorii "My Little Pony" conține doi căluți și un covoraș și o puteți achiziționa la prețul de 129 lei, papucii de casă cu animăluțe îi puteți cumpăra la 50 lei, casa Barbie la 209 lei, laptop Willy Ordi la 80 lei, set karaoke la 179 lei.
Dacă vă doriți un copil afacerist, puteți să-i cumpărați casă de marcat cu accesorii la 40 lei. Jucăria conține un calculator detașabil, un cântar sonor, un scanner manual și un dispozitiv manual, toate din plastic.
În Selgros, cele mai căutate jucării pentru Moș Nicolae sunt păpușile și mașinuțele de jucărie. Pentru fetițe puteți cumpăra casa lui Barbie la 400 lei sau mașini de teren cu acumulatori la 600 lei.
Și dacă nu aveți timp de umblat prin magazine, puteți să vă comandați un cadou de pe Internet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3269 secunde