Britanicii sunt indignați! Scurgere de informații în ancheta privind atentatul de la Manchester

284

Articole recomandate

Poliția metropolitană din Manchester a încetat să mai facă schimb de informații cu SUA cu privire la atentatul comis, luni noapte, în acest oraș britanic, o decizie ce survine ca urmare a unor scurgeri de informații privind detalii ale anchetei către media din SUA, ceea ce a provocat indignarea guvernului britanic, a anunțat BBC, citat de DPA și Reuters. 


Oficiali britanici s-au declarat revoltați după ce imagini de la locul atentatului comis la Manchester Arena au apărut în publicația The New York Times. 


Guvernul britanic și poliția au criticat scurgerile de informații, apreciind că acestea ar putea submina ancheta în cazul atentatului produs la finalul unui concert și soldat cu 22 de morți și zeci de răniți. 


Imaginile de la locul atentatului au fost dezvăluite după ce numele atacatorului, Salman Abedi, a fost furnizat, marți, către media din SUA, înainte ca poliția britanică să îl facă public. 


v v v


Poliția britanică a anunțat, ieri, arestarea a încă doi bărbați în legătură cu atentatul de la Manchester, numărul persoanelor reținute în acest caz ajungând la opt. 


Potrivit poliției din zona metropolitană Manchester, au fost efectuate percheziții la o adresă din zona Withington, iar un bărbat a fost arestat ieri dimineață. Un alt bărbat a fost arestat în zona orașului Manchester, în legătură cu același atac. 


O femeie care fusese arestată în zona Blackley din Manchester a fost eliberată, fără a fi inculpată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6767 secunde