Brexit / Guvernul României: Vom proteja drepturile românilor din Marea Britanie

114
1
Brexit / Guvernul României: Vom proteja drepturile românilor din Marea Britanie - soringrindeanu-1490797053.jpg

Articole recomandate

Țara noastră se va implica activ în protejarea drepturilor și intereselor românilor stabiliți în Marea Britanie. Este mesajul transmis de Guvern, în contextul în care Regatul Unit a declanșat procesul de ieșire din Uniunea Europeană. La nivelul Executivului a fost alcătuită o echipă care să urmărească procesul de negociere dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană.


Sorin Grindeanu a declarat că protejarea drepturilor cetățenilor români în Marea Britanie este prioritată în acest contextul declanșării procesului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Prim-ministrul, Sorin Grindeanu, a cerut ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, să se deplaseze în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în prima parte a lunii aprilie, pentru a discuta cu membrii comunității românești și cu autoritățile britanice.

"Suntem preocupați de protecția drepturilor și a intereselor cetățenilor români care trăiesc, lucrează și studiază pe teritoriul britanic. Voi sublinia că este necesară asigurarea unui tratament egal și echitabil pentru cetățenii români în raport cu cetățenii celorlalte state membre", a afirmat ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, potrivit Digi24.ro.



Comentează știrea

europeanu
29 martie 2017
Hotii la parnaie !

acest porc pesedist viseaza si ne prosteste pe fata.Cine crede minciunile pesediste cand ei se gandesc numai cum sa fure si sa scape de parnaie.Iar diaspora sa nu mai voteze.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8754 secunde