Bijuterii în valoare de milioane de euro, furate în urma unui jaf la Paris

143
Bijuterii în valoare de milioane de euro,  furate în urma unui jaf la Paris - jaflaparis-1495647729.jpg

Articole recomandate

Un magazin de bijuterii situat pe celebra Stradă a Păcii (Rue de la Paix) din Paris a fost jefuit de trei indivizi înarmați cu topoare și cu un pistol, ei reușind să sustragă de acolo bijuterii în valoare de câteva milioane de euro, informează AFP citând surse din cadrul poliției.


Cei trei au pătruns în jurul orei locale 13:00 în magazinul de bijuterii Buccellati, situat aproape de Piața Vendome. Doi dintre ei aveau fiecare asupra lor un topor, iar cel de-al treilea un pistol. Au amenințat angajații, dar fără să rănească pe cineva, și în final au fugit de la locul faptei cu un autoturism, după ce au reușit să sustragă bijuterii în valoare de milioane de euro, sursele din poliție avansând chiar cifra de cinci milioane de euro.


Dintre jafurile de acest fel comise de la începutul anului în curs în Franța, cel mai semnificativ a avut loc la jumătatea lunii ianuarie la Cannes pe bulevardul Croisettes. Un individ în vârstă de circa 30 de ani, care a intrat într-un magazin de bijuterii de lux pretinzând că este un client, a furat bijuterii în valoare de 15 milioane de euro și a reușit apoi să fugă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8975 secunde