Australia suspectează că multe cadavre au rămas la locul prăbușirii avionului malaysian

59
Australia suspectează că multe cadavre au rămas la locul prăbușirii avionului malaysian - 23cadavre2fdca19f52-1406113761.jpg

Articole recomandate

Premierul australian a declarat miercuri că "este posibil ca multe cadavre" să fie în continuare la locul prăbușirii avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines în estul Ucrainei, "în aer liber", în timp ce primele cadavre urmează să fie transportate în Olanda.


"Este posibil ca multe cadavre să fie în continuare acolo, în aer liber, sub soarele de vară european, supuse interferențelor și ravagiilor provocate de căldură și animale", a apreciat șeful Guvernului australian.

Experții olandezi, care se ocupă de repatrierea cadavrelor pasagerilor zborului MH17, au numărat oficial 200 de corpuri neînsuflețite în trenul ajuns la Harkov marți, în timp ce până în prezent se anunțaseră 282.

"Suntem absolut siguri că sunt corpurile a 200 de persoane diferite în tren", a explicat Jan Tuinder, șeful delegației olandeze în Ucraina, în timpul unei conferințe de presă la Harkov.


"Unde sunt celelalte? Acest lucru va face parte din investigațiile următoare", care vor avea loc în Olanda, a adăugat el, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4815 secunde