Au primit INTERDICȚIA de a celebra Crăciunul

253
2
Au primit INTERDICȚIA de a celebra Crăciunul - imaginifrumoasedecraciun-1419526917.jpg

Articole recomandate

O metropolă din estul Chinei, cunoscută pentru importanta sa comunitate creștină, a interzis instituțiilor școlare să celebreze Crăciunul, o tradiție considerată prea "occidentală", iar o universitate a interzis orice festivitate, forțând studenții să urmărească filme de propagandă, relatează AFP La Wenzhou, în provincia Zhejiang, nici nu se pune problema organizării vreunui eveniment "legat de Crăciun" în școli, colegii și licee, a decretat Departamentul de educație al Guvernului municipal, relatează joi cotidianul Global Times.

Autoritățile locale au afirmat că vor "să incite școlile să acorde mai multă atenție sărbătorilor tradiționale chineze", cum ar fi solstițiul de iarnă, "în loc să se concentreze pe sărbătorile occidentale", adaugă ziarul.

Însă Wenzhou, adesea denumit "Ierusalimul Orientului", este cunoscut pentru dinamismul antreprenorilor și pentru comunitatea sa creștină, estimată la un milion de persoane, pentru care Crăciunul este important, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Stanciu Adrian
26 decembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. e-mail: [email protected] YM: stanciuadrian33

MIHA
27 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR CEL PUTIN 300 DE DOLARI LUNAR.OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE"INFO"LA ADRESA [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri la servirea bucatelor
Pagina a fost generata in 0.262 secunde