Atentat într-o moschee din Afganistan

202
Atentat într-o moschee  din Afganistan - atentatintro-1488117189.jpg

Articole recomandate

Zece ofițeri de poliție și soția unui comandant local de poliție au fost uciși în urma unui atentat comis de militanții Statului Islamic la o moschee din provincia afgană Zawzjan, a anunțat un oficial local, potrivit The Associated Press. 


Mohammad Reza Ghafori, purtătorul de cuvânt al guvernatorului provinciei Zawzjan, a declarat, sâmbătă, că zece ofițeri de poliție au fost prinși într-o ambuscadă în timp ce ieșeau dintr-o moschee. Soția comandatului de poliție a fost și ea împușcată mortal atunci când a venit să vadă ce s-a întâmplat. 


Militanți asociați cu rețeaua teroristă Statul Islamic operează în special în regiunile de est ale Afganistanului, însă recent au început să acționeze și în nordul țării. 


Între timp, Ministerul de Interne de la Kabul a dat publicității un comunicat în care se afirmă că aproximativ 38 de militanți, inclusiv 23 de teroriști SI, au fost uciși în ultimele două zile, în urma mai multor operațiuni antiteroriste desfășurate în regiunile estice și sudice ale Afganistanului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4499 secunde