Atentat cu dispozitiv exploziv la Cairo. Un polițist a murit și patru sunt răniți

285
Atentat cu dispozitiv exploziv la Cairo. Un polițist a murit și patru sunt răniți - media148128870728430400-1497778515.jpg

Articole recomandate

Cel puțin un polițist a murit și patru persoane au fost rănite după un atac cu dispozitiv exploziv plasat pe un drum din apropiere de Cairo ce duce către piramide.


Dispozitivul exploziv fusese realizat artizanal și plasat pe un drum public, pe unde mașina de poliția a trecut și a provocat astfel explozia. Bomba era plasată spre marginea drumului pentru a nu putea fi văzută cu ușurință, a informat Ministerul de Interne din Cairo, citat de Reuters.


Bomba artizanală a fost pusă pe drum duminică, imediat după miezul nopții, pe un drum din suburbia Maadi, la sud de Cairo. Drumul pe care s-a produs tragedia este cel care duce în zona piramidelor care este o zonă intens frecventată de turiștii străini, potrivit rt.com.


Un locotenent de poliție și-a pierdut viața în acest atentat și mai mulți recruți au fost răniți. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, potrivit Romania TV.


Autoritățile au deschis investigațiile asupra acestui incident.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2842 secunde