Video ATAC TERORIST ÎN BARCELONA. Momentul în care furgoneta a intrat în mulțime a fost FILMAT VIDEO

748
ATAC TERORIST ÎN BARCELONA. Momentul în care furgoneta a intrat în mulțime a fost FILMAT VIDEO - atentat37779300-1503133687.jpg

Articole recomandate

O dubă a intrat în plin în pietonii pe Bulevardul La Rambla. Mașina a fost abandonată după o cursă de peste jumătate de kilometru în care a lovit toți oamenii întâlniți. Momentul în care furgoneta a intrat în mulțime a fost filmat.

Numărul persoanelor rănite în urma atacurilor teroriste care au avut loc în orașele Barcelona și Cambrils a ajuns la 130, au anunțat vineri serviciile spaniole de urgență, relatează site-ul agenției Reuters. În total, 14 persoane au murit în cele două atacuri, o femeie rănită în Cambrils decedând vineri în jurul prânzului. Patru români se află printre răniții.

17 dintre răniți se află în stare critică, iar alți 30 au răni grave, a precizat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.

Presa locală susține că unul dintre atacatori a fost împușcat mortal de poliție, iar un altul a fost arestat. Autoritățile spaniole au anunțat că forțele de poliție au ucis cinci suspecți, în orașul Cambrils, pentru a opri un al doilea atac terorist, la doar câteva ore după atentatul de la Barcelona.

Șapte persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au fost rănite, în cursul incidentului de la Cambrils, după ce atacatorii au intrat cu vehiculul într-un grup de persoane. Ulterior, centuri cu explozibil s-a dovedit a fi fost false.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6284 secunde