ATAC ARMAT VIRGINIA (SUA) / "Este momentul să-l distrugem pe Trump"

300
ATAC ARMAT VIRGINIA (SUA) /

Articole recomandate

Suspectul care a deschis focul, miercuri, asupra unor politicieni americani republicani pe un teren de baseball din Virginia, rănindu-l grav pe liderul grupului republican din Camera Reprezentanților, Steve Scalise, postase în februarie pe contul său de Facebook un mesaj în care a scris că "este momentul să-l distrugem pe Trump", relatează publicațiile spaniole El Pais și ABC, potrivit agerpres.


Suspectul James T. Hodgkinson, în vârstă de 66 de ani, ucis în urma rănilor suferite după schimbul de focuri cu poliția, a fost arestat de mai multe ori pentru diverse fapte, precum desfășurarea de activități economice neautorizate, distrugerea proprietății private, conducere sub influența alcoolului și alte delicte rutiere. El a participat și la diferite activități de natură politică, implicându-se și în mai multe grupuri anti-conservatoare, printre care unul autointitulat "Să terminăm cu Partidul Republican".


În timpul campaniei electorale de anul trecut l-a criticat atât pe Donald Trump, cât și pe Hillary Clinton, dar s-a arătat un simpatizant înfocat al lui Bernie Sanders, senatorul care dorea să candideze la președinție, dar a fost eliminat în alegerile primare ale Partidului Democrat.


Profilul de Facebook al lui Hodgkinson este plin de fotografii cu Sanders și de mesaje în care pledează pentru 'socialismul democratic'. El a activat ca voluntar în campania lui Sanders.


Într-o postare pe această rețea de socializare, Hodgkinson a scris pe 22 februarie: "Trump este un trădător. Trump a distrus democrația noastră. Este momentul să-l distrugem pe Trump și pe ai lui".


Liderul de la Casa Albă l-a vizitat joi la spital pe Steve Scalise, a cărui stare este critică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9223 secunde