Atac armat în Suedia. Doi tineri împușcați mortal în cap

404
1
Atac armat în Suedia.  Doi tineri împușcați mortal în cap - atacarmatsuedia-1489065152.jpg

Articole recomandate

Doi tineri au murit la spital, după ce au fost împușcați în cap, în nord-vestul orașului Stockholm. Ei au fost găsiți într-o mașină parcată în fața unei școli din Kista, o suburbie a capitalei suedeze.

Poliția locală a început o anchetă, însă informațiile sunt deo-camdată puține. Un martor a povestit că atenția i-a fost atrasă de o mașină cu portierele deschise. În autoturism a descoperit doi bărbați, care erau încă în viață. Cu câteva momente înainte, o altă mașină se îndepărtase în mare viteză de la locul atacului.

Opt mașini de poliție și un elicopter au început imediat căutările, dar până acum nu au obținut niciun rezultat. Kista este unul din cartierele Stockholmului în care locuiesc numeroși refugiați și imigranți.

Comentează știrea

Liviu Burebista
10 martie 2017
pacat

Suedia are exact ceea ce si-a dorit,"multiculturalism", cu o politica feministo-comunista-islamista, a obtinut haos si decaderea societatii suedeze, care pana acum cati-va ani era data drept exemplu peste tot. Suedia a scapat de sub control fluxul "noilor veniti", in toate orasele suedeze sau creat asa zisele " no go zone", in care politia , pompierii si ambulantele sant luate la pietroaie de catre emigranti, care in proportie de 99,99% sant de religie musulmana. Politia nu va prinde faptasii dublei crime, asa cum nu au prins nici sutele de violatori , sau pe cei care incendiaza zilnic masini. Politia , presa si politicienii suedezi nu spun niciodata cine sant faptasii, adica emigrantii musulmani. Traiesc i Suedia de 30 de ani si nu am crezut niciodata ca voi retrai cenzura si minciuna pe care am trait-o in Romania comunista. Toti cei care incearca sa spuna adevarul sant intimidati, amenintati cu pierderea locului de munca,stampilati cu apelativul de rasist, nazist, fascist sau islamofob. Asist cu ingrijorare cum o tara fost democrata se transforma intr.o dictatura care in scurt timp va fii de tip islamic.

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Ianuarie 2017
Stire din Actual : ATAC ARMAT ÎN BARCELONA
Pagina a fost generata in 0.4557 secunde