"Asasina cu chip de înger" va sta într-o închisoare de bărbați

457

Articole recomandate

"Asasina cu chip de înger" din Austria, care a șocat lumea întreagă în 2012, după ce și-a ucis soțul și amantul, va fi mutată într-o închisoare pentru bărbați.

Estibaliz Carranza (38 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare și periculoase ucigașe, va sta într-o închisoare pentru bărbați, scrie metro.co.uk. Un tribunal din Viena a condamnat-o în 2012 pe Estibaliz Carranza Zabala la închisoare pe viață, fiind ținută totodată sub supraveghere psihiatrică.

"Asasina cu chip de înger", așa cum a denumit-o presa internațională, i-a împușcat pe cei doi bărbați și i-a tăiat bucăți. Apoi a pus bucățile în pungi de plastic și le-a ascuns în pivniță, acoperindu-le cu ciment. În iunie 2011, rămășițele lor au ieșit la iveală în urma introducerii de țevi în zonă.

Prima victimă a femeii a fost soțul său, Holger Holz, de 32 de ani, pe care l-a ucis în 2008, pentru că nu accepta să se despartă. Pe amant, Manfred Hinterberger, l-a omorât în 2010, după o ceartă la beție. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă și s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în pușcărie.

Ea va fi mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generație, iar ea este prima femeie care va fi transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbați foarte periculoși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5451 secunde