Arme, grenade și o bombă puternică. Atac terorist, dejucat la Ankara. Suspecții, uciși

190
Arme, grenade și o bombă puternică. Atac terorist, dejucat la Ankara. Suspecții, uciși - atacteroristankara-1495458709.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați suspectați că ar fi membri ai organizației teroriste Stat Islamic au fost uciși în capitala turcă Ankara, potrivit poliției turce, notează site-ul agenției Anadolu.

Cei doi, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, au fost aduși la Ankara de la Istanbul, într-un vehicul privat, de către un al treilea individ care a mărturisit ulterior planurile pentru un atac terorist, după ce a fost reținut într-o operațiune a poliției din Istanbul.

Guvernatorul Ankarei, Ercan Topaca, a explicat că individul reținut, originar din Azerbaidjan, le-a spus polițiștilor că este membru al Stat Islamic și i-a îndrumat către o adresă din Ankara unde se aflau cei doi suspecți.

Cei doi bărbați s-au angajat într-un schimb de focuri cu ofițerii de poliție, dar au fost uciși. În urma cercetării reședinței acestora, au fost descoperite arme, grenade și un dispozitiv explozibil improvizat, cu putere mare de acțiune.

Teritoriul Turciei a fost vizat de mai multe atacuri teroriste comise de către Stat Islamic și de către militanții kurzi, începând din 2015. În ajunul Anului Nou, un bărbat a deschis focul într-un club de noapte din Istanbul, iar 39 de persoane au fost ucise. Organizația Stat Islamic a revendicat acel atac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde