ALERTĂ ÎN GERMANIA. Cel puțin doi morți, inclusiv presupusul atacator, într-un incident armat într-un club de noapte

340
1
ALERTĂ ÎN GERMANIA. Cel puțin doi morți, inclusiv presupusul atacator, într-un incident armat într-un club de noapte - 5097-1501414526.jpg

Articole recomandate

Poliția germană a anunțat duminică faptul că exclude varianta unui act 'terorist' în incidentul armat care a făcut doi morți, între care și atacatorul, și patru răniți într-un club de noapte din orașul Konstanz, transmite France Presse.


"Nu pornim de la principiul că ar fi vorba de un act de violență teroristă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale, Fritz Bezikofer, pentru postul de televiziune n-tv.

Bărbatul de 34 de ani care a deschis focul asupra clienților din clubul de noapte este un irakian care nu este solicitant de azil, a precizat el.

Potrivit unei alte surse polițienești, faptele ar putea avea legătură cu o 'afacere sentimentală'.






Comentează știrea

Liviu Burebista
30 iulie 2017
Stati linistiti ca nu este atac terorist

Sigur, nu este atac terorist, dar atacatorul este arab . Autoritatile , de oriunde ar fii ele, chiar n-e cred asa de idioti. Bineinteles ca este atac terorist suta la suta. Tzatza Merkel incearca din rasputeri sa i-i prezinte pe musulmani, ca fiind ingeri. Vorba aceea; nu toti musulmani sant teroristi. dar toti teroristi sant musulmani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8184 secunde