Accidentul din Franța: Bărbatul care a intrat cu mașina și a ucis o adolescentă în pizzerie luase multe medicamente

117
Accidentul din Franța: Bărbatul care a intrat cu mașina și a ucis o adolescentă în pizzerie luase multe medicamente - accidentfranta-1502886978.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a intrat cu automobilul într-o pizzerie luni seară în regiunea pariziană ucigând o adolescentă și rănind 13 persoane a luat o cantitate mare de medicamente și autoritățile resping pentru moment o motivație teroristă.

Șoferul vehiculului a confirmat polițiștilor că "a absorbit o cantitate mare de medicamente", a declarat, marți, pentru AFP o sursă judiciară.

Într-o țară traumatizată de doi ani de o serie de atentate, procurorul adjunct al orașului Meaux, la est de Paris, a precizat încă de luni seară că exclude "obiectivul terorist" pentru acest act, "în acest stadiu al anchetei".

Bărbatul, născut în 1985, a intrat luni seară la bordul unui vehicul BMW într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts, unde se aflau mulți clienți, mai ales pe terasă.

O adolescentă de 12 ani a fost ucisă, cinci persoane - dintre care fratele mai mic în vârstă de trei ani al victimei - grav rănite și altele opt rănite ușor, a anunțat ministrul de interne Gérard Collomb într-un comunicat.

Șoferul nu are antecedente penale și nu era cunoscut serviciilor de informații. El a declarat jandarmilor care l-au arestat că a încercat să se sinucidă duminică, iar luni s-a hotărât să mai încerce o dată.

"Nu există nicio îndoială asupra faptului că (suspectul) a decis în mod voluntar să comită acest act", a declarat procurorul adjunct Eric Valroger.

O anchetă a fost deschisă pentru omor, tentativă de omor și conducere sub influența produselor stupefiante. Nicio armă sau dispozitiv periculos nu au fost găsite în vehicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.479 secunde