Accident în Mississippi: Cel puțin 4 morți și numeroși răniți după ce un tren de marfă a lovit un autobuz cu pasageri

186
Accident în Mississippi: Cel puțin 4 morți și numeroși răniți după ce un tren de marfă a lovit un autobuz cu pasageri - accidentmississippi-1488983015.jpg
Cel puțin patru persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite, când un tren de marfă a izbit un autobuz cu pasageri la o trecere de cale ferată în Biloxi, Mississippi, au precizat oficiali citați de Reuters.

Martorii au declarat televiziunii locale WLOX că autobuzul, care venea din Austin, Texas, a rămas blocat pe șine. Mai multe dintre victime au fost transportate la spital pe calea aerului.

Trei pasageri din autobuz au murit în coliziune, iar o a patra persoană a decedat după ce a fost transportată de la locul accidentului, a spus, într-o conferință de presă, șeful poliției din Biloxi, John Miller.

El a precizat că 35 de pasageri din autobuz, care transporta peste 40 de oameni, au fost duși la spitalele din zonă, iar câțiva au scăpat nevătămați. Starea pasagerilor răniți nu a fost comunicată pe moment.

Trenul era operat de CSX, care a indicat într-o declarație că membrii echipajului de la bord nu au fost răniți.

Compania a indicat că trenul avea trei locomotive și 52 de vagoane și mergea de la New Orleans la Mobile, Alabama, iar trecerea de cale ferată unde a avut loc accidentul avea semnale luminoase și bariere de siguranță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0982 secunde