Accident grav în Ucraina / Opt persoane au murit și alte 27 au fost rănite în urma coliziunii a două autocare

53

Articole recomandate

Opt persoane au murit și 27 au fost rănite în coliziunea a două autocare în Ucraina, au anunțat joi serviciile de salvare ale acestei foste republici sovietice, relatează AFP.

Un autocar care transporta aproximativ 50 de turiști belaruși spre Bulgaria, via Ucraina, a intrat în coliziune, joi dimineață, cu un alt autocar ce mergea în sens invers, în apropiere de orașul Kovel, în nord-vestul Ucrainei.

"Potrivit primelor informații, opt persoane au murit, între care un copil de naționalitate belarusă născut în 2000, iar 27 de persoane au fost rănite", anunță un comunicat al serviciilor de salvare regionale.

Imagini difuzate pe site-ul de Internet al serviciilor de salvare surprind corpuri la marginea drumului, acoperite cu pături.

Autocarul cu turiști belaruși era în șanț, iar partea din față a celuilalt vehicul a fost complet distrusă.

Drumurile sunt periculoase în Ucraina, ca în majoritatea fostelor republici sovietice.

Potrivit unor date citate în ultimul raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), 4.700 de persoane au murit, în 2010, pe drumurile acestei țări cu 45 de milioane de locuitori. OMS precizează că datele furnizate de Ucraina includ doar victime care au murit pe loc, fără cele decedate ulterior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Soveja
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Soveja
Pagina a fost generata in 0.5498 secunde