A MURIT UN FOST MARE DICTATOR

165
A MURIT UN FOST MARE DICTATOR - 00027715-1496124870.jpg

Articole recomandate

Fostul dictator panamez Manuel Noriega, în vârstă de 83 de ani, care era spitalizat din martie ca urmare a unei tumori cerebrale, a decedat în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 83 de ani, în spitalul Santo Tomas din Ciudad de Panama.


Manuel Antonio Noriega, dictator în Panama și, uneori, aliat al Statelor Unite având legături cu traficul de droguri, a fost alungat de la putere în 1989, prin cea mai amplă acțiune militară americană de după războiul din Vietnam.


Actualul președinte, Varela, a postat pe rețelele de socializare mesajul în care anunță că "moartea lui Manuel Noriega închide un capitol din istoria noastră. Fiicele lui și rudele au dreptul să îl îmormânteze în pace".


Începând din 7 martie, Noriega a stat la terapie intensivă într-un spital public, făcând complicații după extirparea unei tumori benigne din creier, a explicat avocatul său. Fiicele lui au povestit presei că în Martie, Noriega ar fi făcut o hemoragie cerebrală după o procedură medicală. Lui Noriega i s-a dat arest la domiciliu, în Ianuarie, pentru a se pregăti de procedură.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4822 secunde