VIDEO - Traficanți de cocaină prinși în flagrant

1918

Articole de la același autor

VEZI AICI IMAGINI DE LA FLAGRANT

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța au prins în flagrant mai multe persoane în timp ce încercau să comercializeze o jumătate de kilograme de cocaină, informează Biroul de Presă al Poliției Județene Constanța.

Sursa citată precizează că, sâmbătă, 13 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști ai Serviciului Antidrog și Compartimentului Prinderi în Flagrant din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub supravegherea Serviciului Teritorial al D.I.I.C.O.T. Constanța, i-au depistat în flagrant, în municipiul Medgidia, pe: S. VERGIL, de 40 de ani, din Cernavodă, I. ION, de 19 ani, din Cernavodă, N. MARIUS, de 30 de ani, din localitatea Fetești, Județul Ialomița, R. MARIUS, de 23 de ani, din Năvodari, V. TUDOR, de 28 de ani, din Cernavodă, care dețineau în mod ilicit, în vederea vânzării, cantitatea de 500 de grame de cocaină.

Drogurile erau porționate specific iar suma pretinsă pentru vânzare era de 32.500 de euro.

Întrucât S. VIRGIL și I. ION au încercat să scape, pentru prinderea acestora, după somația legală, s-a folosit armamentul, executându-se două focuri în plan vertical.

La percheziția efectuată asupra autoturismului cu care se deplasau suspecții a fost găsită suma de 8.300 de lei, pentru care s-a luat măsura indisponibilizării în vederea cercetărilor.

Față de suspecți s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 2 alin. 2 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

La data de 14 martie a.c., procurorul desemnat din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța a luat măsura reținerii pentru 24 de ore împotriva lui S. VERGIL, N. MARIUS și R. MARIUS, respectiv interzicerea de a părăsi localitatea pentru I. ION și V.TUDOR, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, au fost efectuate, cu sprijinul polițiștilor din Cernavodă și ai jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi TOMIS Constanța, opt percheziții la domiciliile persoanelor în cauză.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării și probării întregii activități infracționale și tragerea la raspundere penală a tuturor suspecților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8481 secunde