UPDATE - Fabrica ilegală de alcool din Constanța aparține lui Gheorghe Pufleanu

1405
UPDATE 12:45 - Fabrica ilegală de alcool pe care polițiștii au luat-o cu asalt în urma perchezițiilor efectuate la Constanța funcționează pe strada Celulozei. Anchetatorii susțin că ea funcționa sub paravanul firmei SC Myt Dan Impex SRL, administrator fiind Gheorghe Pufleanu.
***
UPDATE - În această dimineață, polițiștii din județele Argeș, Prahova și Constanța, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, în colaborare cu jandarmi din cele trei județe și cu sprijinul de specialitate al ofițerilor D.G.I.P.I., au acționat pentru descoperirea activităților ilegale de comerț cu produse accizabile, informează Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române. La acțiune participă și lucrători de la Garda Financiară.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, sunt vizate 18 persoane, iar dosarul penal care a declanșat această acțiune de proporții a fost întocmit în urmă cu patru luni.

\"Este vorba de o fabrică de alcool din Constanța, care nu înregistra tot alcoolul în contabilitate și distribuia în Argeș și Prahova. Alcoolul de 90 de grade era distribuit mai departe ca atare sau sub formă de produse alcoolice în județele Dâmbovița, Argeș și Prahova. Sunt vizate 18 persoane care fac obiectul cercetării pentru achiziționarea, producerea și comercializarea de alcool în afara antrepozitului fiscal\", a declarat inspectorul Robert Radu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Prejudiciul creat prin neînregistrarea în contabilitate a întregii cantități de alcool se ridică la peste jumătate de milion de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5545 secunde