Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în PSD

138
1
Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în PSD - ilanlaufer-1500273714.jpg
Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în organizația PSD Neamț. Demnitarul a fost prezentat în weekend drept cel mai nou membru al organizației. Și chiar ar putea primi funcția de vicepreședinte al organizației județene, potrivit liderului PSD Neamț.


Am convingerea că venirea sa va aduce un mare plus pentru organizația județeană și proiecte foarte importante pe care CJ Neamț și administrațiile locale le vor implementa și vor fi sprijinite așa cum trebuie de Guvernul României. Personal sunt extrem de fericit pentru că am făcut o achiziție foarte importantă pentru organizația județeană", a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

Venirea mea în organizația PSD Neamț nu va fi doar formală. Voi fi activ și vă spun de acum că îmi doresc să ajung în toate organizațiile în următoarea perioadă, în funcție de agenda mea. Vin în organizația din Neamț foarte bucuros, mă bucur că sunt, sincer vă spun, mai ales că sunt jumate moldovean. Lucrul ăsta mă face să mă simt ca acasă", le-a spus Laufer colegilor. Acesta le-a vorbit și despre prioritățile sale.

"O prioritate este dezvoltarea unui parc industrial în fiecare dintre județele care în acest moment nu au parc industrial și dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru dezvoltarea start-up-urilor în România. Unul din cei mai mari investitori, o companie românească va ajunge la Piatra Neamț ca să verifice două potențiale locații de dezvoltare. Este chiar un investitor interesat să dezvolte un parc industrial în Piatra Neamț", a mai precizat ministrul Ilan Laufer, potrivit Realitatea.net.



Comentează știrea

Tovgradu'
17 iulie 2017
Adevarul

e că omul(nu goimul)are3facultati(educație,fizică și...ati ghicit:sport)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8754 secunde