Alina Gorghiu vrea Constanța pentru liberali. Robert Boroianu se oferă primar

1733
16

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a fost prezent, vineri, la Constanța unde s-a întâlnit cu o parte a liberalilor de la malul mării. În timpul vizitei a fost organizată și o conferință de presă. 


Alături de Alina Gorghiu, la întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți copreședintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, dar și senatorul Puiu Hașotti. Deși așteptat să fie prezent, celălalt co-președinte al PNL Constanța, Gigi Chiru, a lipsit de la eveniment, acest gest putând fi interpretat ca încă un semnal că noul PNL funcționează în "avarie" la Constanța. 


După ce a lăsat de înțeles că este nemulțumită de actuala administrație locală, Gorghiu a precizat că se impune schimbarea ei.  "Filiala Constanța este una din cele mai bune ale PNL. Pot să pun rămășag că municipiul și județul Constanța vor fi liberale în 2016", a spus Alina Gorghiu.


În ceea ce privește viitorul candidat al PNL Constanța pentru Primăria Constanța, Alina Gorghiu a spus că, deocamdată, nu s-a stabilit un calendar al candidaturilor. 


"Nu s-a pus problema în acest moment să demarăm un calendar al candidaturilor. Este foarte important ca fuziunea să devină completă, până la ultima localitate. Se vor face sondaje cu toți cei care vor să candideze. Mi-aș dori să văd o aplecare cât mai mare către aceste candidaturi. Cine va sta cel mai bine în sondaje, indiferent de unde provine, din PDL sau PNL, va fi candidatul nostru și sprijinit de toți ceilalți", a precizat Alina Gorghiu.


Candidatură anunțată pe Facebook


În timp ce Alina Gorghiu susținea conferința de presă, președintele interimar al PNL Constanța, Robert Boroianu, anunța pe Facebook că intenționează să candideze oficial la Primăria Constanța. 


"Sunt pregătit să particip la o competiție internă în cadrul partidului și sper să îndeplinesc condițiile stabilite de partid pentru a fi candidatul PNL în cursa pentru Primăria Constanța. Nu sunt însă adeptul gesturilor pentru o zi și de aceea am considerat că este nevoie mai întâi să-mi consolidez o echipă, să cunosc municipalitatea și problemele ei, să-mi pregătesc un proiect pe baza căruia să lucrăm. Acesta este și motivul pentru care, până la acest moment, nu am pus accentul pe notorietate, ci pe construcție. Prin proiectul nostru vrem să le oferim constănțenilor soluții concrete pe perioade îndelungate. Trebuie să renunțăm la metodele de moment pentru rezolvarea problemelor constănțenilor, avem nevoie de strategii elaborate și pertinente pentru o construcție reală și de durată în municipiul Constanța, care să conducă la dezvoltarea orașului nostru și bunăstarea constănțenilor. Sunt hotărât să devin primul primar penelist al orașului Constanța și pentru asta, am nevoie de încrederea și de susținerea dumneavoastră", a scris Robert Boroianu pe Facebook. 


Reamintim că Robert Boroianu este cunoscut mai mult în mediul privat ca patron al firmei de mezeluri "Gepeto". El a preluat conducerea Organizației Municipale a PNL Constanța în luna august a anului trecut. 


Cine îl cunoaște pe Boroianu?


Referitor la această eventuală candidatură, liderul PNL Alina Gorghiu a recunoscut că de abia astăzi (n.r. vineri) a auzit pentru prima dată de liberalul Robert Boroianu, cel care își dorește să fie candidatul PNL pentru Primăria Constanța.


Întrebată dacă îl cunoaște sau dacă l-a cunoscut pe Boroianu și dacă îl susține pe acesta la o candidatură, Alina Gorghiu nu a fost lăsată să răspundă acestei întrebări, atât deputatul Gheorghe Dragomir cât și senatorul Puiu Hașotti încercând să o obstrucționeze și să dea ei lămuriri. În cele din urmă, la insistența jurnaliștilor, Alina Gorghiu a fost lăsată să vorbească și a recunoscut că doar ce auzise de el.


"Este greu să cunoști toți membri din partid. Eu accept competiția internă în partid, iar candidat va fi cel care va sta cel mai bine în sondajele interne ale partidului. De-abia azi dimineață l-am cunoscut pe Robert Boroianu, acest domn de care mă întrebați", a fost răspunsul Alinei Gorghiu.


Întrebată dacă cel care va sta cel mai bine în sondaje va fi un candidat care are și o condamnare penală care nu este definitivă, cum ar fi Gigi Chiru, Alina Gorghiu a spus că nu se pune o asemenea problemă deoarece acel candidat nu va exista, el fiind suspendat din partid.


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
omide
21 martie 2015
boroianu

Pai nici constantenii nu stiu cine este Boroianu... Ca si pana acum n-o sa avem cu cine vota !

Florea M.
21 martie 2015
Cine il cunoaste pe Boroianu

Eu il cunosc este un mare Infractor si hot d-na Gorghiu care a distrus si falimentat firma Gepeto si mai multe,cereti recomandari la SRI si cei care au primit sponzorizari de la el si cu cei care au furat la firma Gepeto problema e simpla.Constanta vrea sa scape de un Infractor si voi PNL-sti Onesti vreti sa aduceti altul cinstit,omu a participat si la campania electorala a dlui Presedinte Klaus Iohannis nu am inteles eu parca vorbea dinsul de.lucru bine facut si coruptie,asta e un adevart exemplu pentru PNL Onestu si dvs nu il cunoasteti e mare pacat ca sinteti deziformata.

Adriana
21 martie 2015
Boroianu

Puteti da puncte cat de multe ca vreau sa ajut Constanteni sa putem scapa de Infractori in binele orasului si a natiunii.Cred ca nu puteti gindi de acest mare Infractor cite are la Mapa profesionala a lui si va garantez ca a fost salvat de SRI si avocatul lor bun cu influenta mare in Parchetul C-ta.

Adriana
21 martie 2015
Boroianu

Puteti da puncte cat de multe ca vreau sa ajut Constanteni sa putem scapa de Infractori in binele orasului si a natiunii.Cred ca nu puteti gindi de acest mare Infractor cite are la Mapa profesionala a lui si va garantez ca a fost salvat de SRI si avocatul lor bun cu influenta mare in Parchetul C-ta.

....
21 martie 2015
........

reclama costa, asa a iesti mazare primar, ne a aburi cu televiziunea lui ca ne vopseste toate blocurile , locuri de joaca pentru copii, merita sa vina ca prima orice No Name dar nu PSd PDL PNL, gasti de hiene, stim ce le poate mintea celor din ACL=Alianta DA, nu mai votati partide, gasti de hoti

Răspuns la: boroianu
Adăugat de : omide, 21 martie 2015
Pai nici constantenii nu stiu cine este Boroianu... Ca si pana acum n-o sa avem cu cine vota !
ath
21 martie 2015
Lasati-l pe Boroianu in pace

Uitati-va mai bine cine-l tine de urechi.Doi magicieni vestiti,Gheorghe Dragomir si Puiu Hasotti.Gheorghe Dragomir a scos un porumbel din gura si Puiu Hasotti a scos un primar din palarie.Alina Gorghiu se uita cand la batista cand la iepuras si nu stie de unde a aparut "fenomenul".In 15 ani nu au fost in stare sa pregateasca un contracandidat serios,o alternativa la "fenomenul" pesedist.Mai bine fara primar ca si asa nu am avut carmaci in ultimii 25 de ani.Evacuati primaria,dati cu insecticid apoi cu lavanda,lasati geamurile deschise si puneti sigiliu la usa pentru cel putin 4 ani.Vesti proaste.Suntem blestemati.Probabil ca mai avem de orbecait inca 15 ani prin desert.Inca 15 ani plus 25 de ani din urma, inseamna doua generatii pierdute.Exact cat scrie la Biblie.

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Andrei
21 martie 2015
Nu PNL

PNL este un partid de machidoni.... vor da in cap romanilor, vor trage sfori, va fi vai de afaceristii romani, NU machidoni!

Romica
21 martie 2015
Boroianu Primar

Voi trebue sa vedeti asociatul lui Soldatu Dumitru, care la introdus cu Hsotti si Dragomir nu trebue multa gindire,daca nu e Soldatu e SRI,ANAF,DSV sau avocatul lor care ii apara.

tudor
22 martie 2015
pacat

alina gorghiu, cel mai slab sef de partid pe care l-a avut PNL-ul vreodata

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7777 secunde