Doliu în învățământul constănțean! A murit o cunoscută profesoară de limba engleză, de la Școala nr. 23

31156
1
Doliu în învățământul constănțean! A murit o cunoscută profesoară de limba engleză, de la Școala nr. 23 - untitled-1505282821.jpg

Articole de la același autor

Învățământul constănțean a mai pierdut un om de valoare. În cursul zilei de ieri, a trecut la cele sfinte Elena Muzichearu, profesor de limba engleză la Școala nr. 23 "Constantin Brâncoveanu" din Constanța.


Anunțul a fost făcut chiar de către colegii cadrului didactic. 


"Cu adâncă durere, anunțăm trecerea în neființă a doamnei profesoare de limba engleză a Școlii nr. 23 Elena Muzichearu. Dumnezeu să te odihnească în pace, Elena! Ai plecat prea devreme dintre noi și de lângă băiatul tău drag! Ai plecat să fii alături de îngeri. Ai lăsat amintirea activităților și orelor desfășurate în școala noastră și un băiat care mai avea mult timp nevoie de tine. Nu te vom uita niciodată, suflet drag!".


Comentează știrea

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9036 secunde