Cursuri de teatru plurilingv, la Școala nr. 30 "Gheorghe Țițeica"

345
Cursuri de teatru plurilingv,  la Școala nr. 30

Articole de la același autor

1.250 de elevi, împărțiți în 28 de clase primare și 15 clase gimnaziale, vor învăța, anul acesta, la Școala nr. 30 "Gheorghe Țițeica" din Constanța. Aceștia vor avea la dispoziție un laborator de biologie complet renovat, un laborator de fizică - chimie, o sală pentru consilierea psihopedagogică, la care se adaugă faptul că toate clasele sunt dotate cu calculator, videoproiector și acces la internet. În plus, în oferta școlii de anul acesta sunt cuprinse o clasă a cincea cu studiu intensiv al limbii engleze și cursuri opționale de teatru plurilingv, de educație pentru sănătate și de limbi străine.

"Dorim să menținem aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit partenerii educaționali. Nu este ușor. Este o muncă titanică în fiecare zi. Dar un colectiv inimos de cadre didactice este preocupat ca educația să dea rod frumos la «Gheorghe Țițeica»", a declarat prof. Sorin Cernăianu, directorul unității de învățământ.

Luni, în prima zi de școală, elevii celor șase clase pregătitoare au avut ocazia de a păși pe scena amenajată în curtea școlii. Așteptau cu toții timid să înceapă o nouă aventură a vieții lor. Unii s-au agățat de o rază imaginară de soare - o panglică galbenă de care se țineau pentru a nu se pierde în mulțime - și au căutat boboceii de rață care îi așteptau în clasă. Alții au pornit pe urmele elefănțelului curios pentru a-i afla povestea. Fără excepție, cei mai mici dintre școlari au pășit într-o lume nouă, care le va schimba viața. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1033 secunde