Cum ajunge "Cenușăreasa" la balul de la palat

830
Cum ajunge

Articole de la același autor

Copiii sunt invitați duminică, 17 septembrie, începând cu ora 10.00, la o nouă întâlnire cu "Cenușăreasa" , o piesă de Daniel Stanciu, a cărui scenografie este semnată de Carmencita Brojboiu. 


Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani și este un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării. Pe parcursul a 55 de minute, mama vitregă cea rea și cele două surori leneșe, mincinoase și afurisite îi fac tot timpul viața amară Cenușăresei și o împiedică să ajungă la balul de la palat.


În ciuda tuturor piedicilor, ea va ajunge, pentru că este o persoană bună și harnică, frumoasă și iubită de păsări și șoricei, dar mai ales ocrotită de Zâna cea Bună.


Îmbrăcată într-o rochie albastră de o rară frumusețe, încălțată cu pantofiori de aur, ea va merge la balul de la palat într-o căleașcă cu totul și cu totul de aur. Prințul o-ndrăgește îndată, dar Cenușăreasa dispare la miezul nopții pierzându-și un pantofior. 


Desigur, prințul, cu ajutorul pantofiorului, o va regăsi și vor face o nuntă ca-n povești și vor trăi până la adânci bătrâneți, înconjurați de o dragoste binemeritată. Spectacolul va avea loc la Teatrul pentru Copii și Tineret " Căluțul de mare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 August 2017
Stire din Cultură-Educație : Seară de jazz  pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.393 secunde