Ce scoate ANAF la vânzare în Mangalia

1791
Ce scoate ANAF la vânzare în Mangalia - pozaptimobil21328631310-1328649456.jpg
Pe lângă bănci, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) devine ușor, ușor, un concurent demn de luat în seamă de către agențiile imobiliare constănțene. Pentru datorii la bugetul de stat, ANAF, prin Direcția Generală a Finanțelor Publice Constanța, scoate astăzi la licitație un apartament cu trei camere din Mangalia pe care mulți și l-ar dori. Așadar, necazul unuia ar putea deveni bucuria altuia. Este la câteva minute de Casa de Cultură din oraș, situat într-un bloc cu opt etaje, și are aproape 70 de metri pătrați suprafață construită. Prețul de evaluare / de pornire a licitației este de 172.000 lei, deci în jur de 40.000 de euro. Apartamentul ar avea însă nevoie de ceva renovări, finisajele existente fiind destul de simple și fără mari pretenții.

Deși suma cerută este destul de mare și nu mulți constănțeni și-ar putea-o permite, pare să fie destul de bună în comparație cu alte oferte care sunt pe piață la această oră în Mangalia. De exemplu, la două străzi distanță, un alt apartament de trei camere, confort unu, cu o suprafață de 67 metri pătrați, amplasat la parterul unui imobil, costă 69.000 de euro. Dispune, ce-i drept, de anumite dotări și finisaje pe care nu le găsim în cazul de mai sus.

Tot în Mangalia, ANAF încearcă astăzi să vândă un spațiu comercial la parterul unui bloc din centru, fost birou notarial, în zona sensului giratoriu din localitate, cu aproximativ 33.000 de euro. Suprafața construită este de aproape 47 metri pătrați.

Dar să vedem cam cât ar costa mașinile constănțenilor pe care încearcă să le vândă ANAF. Tot pentru astăzi este programată și licitația pentru un Peugeot Partner Furgon, din 2000. Pentru această autoutilitară, bun al unei societăți, prețul de pornire a licitației este puțin peste 2.000 de euro, în condițiile în care mașina are aproape 200.000 de kilometri parcurși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : ANAF pune sechestru pe halele Nokia
Pagina a fost generata in 1.6606 secunde