Consilierul local Alexandru Olaru de la Cernavodă, declarat incompatibil de ANI

724
Agenția Națională de Integritate a lansat astăzi un comunicat prin care constată starea de incompatibilitate, în cazul consilierului local din partea PSD, Alexandru Olaru.

"Agenția Națională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislației privind regimul juridic al incompatibilităților de către OLARU Alexandru, Consilier local în cadrul Consiliului Local Cernavodă. (…)

În urma evaluărilor demarate la 25.05.2011, s-au constatat următoarele:

OLARU Alexandru s-a aflat în stare de incompatibilitate ca urmare a încheierii, pe perioada exercitării mandatului de Consilier local în cadrul Consiliului Local Cernavodă, a unui contract de procurare produse, în valoare totală de 2.380 Lei, între S.C. OXIPEST & ALEX S.R.L. (în cadrul căreia are calitatea de asociat și administrator) și Primăria Orașului Cernavodă, încălcând, astfel, prevederile art. 90, alin. (1) și (2) și art. 92 din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției cu modificările și completările ulterioare.

La data de 21.06.2008, a fost validat mandatul lui OLARU Alexandru de Consilier local în cadrul Consiliului Local Cernavodă.

Începând cu data de 11.06.2003, OLARU Alexandru deține calitatea de asociat și administrator în cadrul S.C. OXIPEST & ALEX S.R.L.

S.C. OXIPEST & ALEX S.R.L. a încheiat, la data de 19.05.2010, cu Primăria Orașului Cernavodă, un contract de procurare produse, în valoare totală de 2.380 Lei", se arată în comunicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor  la Cernavodă
Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor  la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.8139 secunde