Video Imagini INCREDIBILE în centrul Constanței / Agresat de polițiști pentru că a parcat neregulamentar VIDEO

4932
18

Articole de la același autor

Un incident care a avut loc, ieri, în centrul Constanței, a revoltat cetățenii care se aflau în zonă. Reprezentanții restaurantului The Fifteen, de pe strada Răscoalei din 1907, din imediata apropiere a Pieței Unirii, au intrat în conflict cu trei polițiști locali. Invocând un "comportament necorespunzător", aceștia din urmă au încercat, la un moment dat, să-i pună cătușele la mâini managerului localului. Totul a fost filmat cu un telefon mobil, filmulețul putând să-l vizualizați pe site-ul www.cugetliber.ro.

Ieri, în jurul orei 12,30, un mare tămbălău s-a iscat pe strada Răscoalei din 1907, din Constanța. Din cauză că polițiștii locali au pus "caracatița" uneia dintre mașinile care aprovizionează restaurantul The Fifteen, între reprezentanții localului și polițiști au început o serie de discuții în contradictoriu.
Carol Enache, de 26 de ani, manager, ne-a declarat că a încercat să-i convingă pe polițiști că aceea este o mașină de aprovizionare și că nu are unde să o parcheze în altă parte. "Au început discuții în contradictoriu între noi, iar la un moment dat, a apărut un bărbat în civil care a încercat să mă încătușeze. Toți ceilalți trei polițiști erau pe mine. Pentru că au văzut că nu reușesc, căci eu m-am opus, în cele din urmă au renunțat. Consider că au avut un comportament abuziv și, cu toate acestea, tot eu am fost cel amendat, o dată pentru parcare neregulamentară și a doua oară pentru injurii. De luni de zile noi parcăm mașinile de marfă în fața restaurantului, niciodată nu ni s-a întâmplat așa ceva… Pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - ieri), am să depun plângere la Parchet", ne-a povestit Carol Enache.
Cele spuse de acesta au fost confirmate și de patronii localului, de origine italiană, care ne-au arătat o înregistrare video cu incidentul respectiv. În imagini se observă că cei trei polițiști de la Locală încearcă să-l imobilizeze pe Carol Enache, în ajutorul lor sărind un cetățean îmbrăcat civil, care preia inițiativa de a-i pune cătușe, fiind evident că polițiștii și cetățeanul respectiv se cunosc. Așa cum se poate observa în filmulețul la care facem referire, forțele dintre cele două părți nu sunt nici pe departe egale, Carol Enache fiind înghesuit de polițiști într-o mașină Papuc, neputând să reacționeze în vreun fel.
Polițiștii locali implicați în incident au revenit la fața locului și ne-au povestit că au încercat să-l încătușeze pe Enache pentru că a încercat să-l lovească pe unul dintre polițiști și pentru că era recalcitrant. Aceștia ne-au spus că cetățeanul care i-a ajutat era un "oarecare" de pe stradă, pentru ca, ulterior, șeful lor să ne spună că acesta este un polițist din cadrul IPJ Constanța.

Daniel Bratu, șeful Poliției Locale Constanța, ne-a declarat că, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu polițiștii care s-au deplasat la fața locului și au fost implicați în incident, a aflat că persoana care acuză că ar fi fost agresată ar fi avut o "atitudine relativ necorespunzătoare" față de polițiști.
"El a devenit recalcitrant, încercând să-l lovească cu pumnul pe unul dintre polițiști, și a adresat niște «epitete» nu tocmai plăcute colegilor mei, care nu-și aveau rostul într-o astfel de situație. Cel care le-a sărit în ajutor este un polițist de la IPJ, care s-a nimerit să fie prin zonă. Persoana respectivă a fost amendată cu 500 de lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și cu trei puncte de amendă, respectiv 201 lei pentru oprire neregulamentară", ne-a declarat Daniel Bratu.
Acesta ne-a spus că atitudinea lui Carol Enache a fost total deplasată, mai ales că indicatoarele care se află în zonă arată că este interzisă oprirea în porțiunea în care mașina de marfă se afla parcată. "Noi nu vrem decât să ne facem datoria", a subliniat Bratu.

În urma postării, ieri după-amiază, pe site-ul ziarului Cuget Liber a filmulețului în care se vede cum au reacționat polițiștii locali, cetățenii au trimis mesaje prin care au dezavuat comportamentul acestora.
Așteptăm în continuare reacțiile dvs. vizavi de comportamentul polițiștilor pe site-ul ziarului "Cuget Liber".



Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
capitanul
17 noiembrie 2011
politia locala

Am citit pe site atributiunile celor de la politia locala. Am ramas surprins cate atributii au. Am ajuns ca niste "analfabeti" sa faca ordine in acest judet si nu numai. Eu stiu ca POLTISTII au facut o scoala de 2 - 3 ani si totusi cunosc meserie, iar acestia.... se dau in stamba. Sincer mie i-mi este scarba cand i-i vad prin oras si nu am niciun respect, pentru ca stiu din ce mediu vin unii si de aceea i-mi este sila de ei.

traian
17 noiembrie 2011
romania absurdistan

oamenii incet incet isi dau seama ca romania nu este o tara democrata .multi am crezut ca odata cu capitalismul se instaureaza si democratia dar ne-am inselat. daca intr-un loc public se intimpla asa cu un cetatean european ,va inchipuiti ce intimpla cu oamenii nevinovati anchetati in beciurile politiei romane si pusi sa declare ce nu au facut. nu trebuie sa mai fim suparati ca Europa nu ne vrea in rindurile sale coruptia abuzurile incalcarea libertatilor cetatenesti sunt mijloacele de actiune ale celui mai represiv regim din istoria Romaniei de peste 100 de ani

FiftyVamaBoK
17 noiembrie 2011
Indemn neresp. lege

Din dorinta de a baga stambe primariei(lu` pastaie,de fapt)-Dobrogea Noua prin comentariul de fata se face frate cu "dreaqul"(de nebuni,nu blocau aia roata!!) De fapt,Dobrogea Noua -ii invita pe oameni sa nu respecte nicio lege(ca si taticul lor:bishnitzar de TroCoceni)

un cetatean satul de circiumari
17 noiembrie 2011
curaj si in continuare

Bravo politiei in sfirsit nu le este teama de beizadele trbuia dus dupa colt si impachetat ,auzi manager la 26 ani un gaozar care incearca in continuare sa umileasca oamenii legii un produs genetic al profitorilor post revolutionari ( nu cumva era si machidon ).Pacat de televiziuni ca sprijina asemenea gunoaie .

europeanu
17 noiembrie 2011
Banditii

militienii nu veneau acolo impreuna cu unul in civil de capul lor.Au fost pusi mai mult ca sigur de hotul de mazare fiindca nu da carciumarul spaga destula.Cine face pariu ca asa e ???

unudintara
17 noiembrie 2011
Foarte Bine

De ce trebuie sa mai inghitim toate ifosele si mofturile unuia si altuia? Daca eset lege sa fie pentru toti, iar daca nu este respectata sa se aplice cu forta.In alte state daca nu te supui politiei ti se pune si pistolul in fata, numai la noi politia "trebuie sa umble cu manusi" sa nu deranjeze pe careva(recte voi cei care "scrieti" la "Dobrogea Noua").

Telespectator
17 noiembrie 2011
Neclaritate

Nu iau apararea niciuneia din parti. Dar am vazut la TV ca sub semnul din imagine(oprirea interzisa), scrie "cu exceptia vehiculelor de marfa" (sau asa ceva). Daca intradevar asa stau lucrurile si daca soferul transporta intradevar marfa pentru restaurantul respectiv, este greu de inteles de ce i s-a pus caracatita la roata.

John
17 noiembrie 2011
Penibil...

Astia sunt incompetentii care trebuie sa asigure linistea publica? Frumos... tineti-o tot asa si o sa ajungem sa umblam pe strada cu pistoale pe noi ca prin alte tari ca se ne putem apara de toti cei cu dezabilitati mintale care misuna prin jungla asta de asfalt...

belphegor
17 noiembrie 2011
legea e una pentru toti

Asa s-au comportat politistii constanteni si cand l-au gasit pe nicusor constantinescu dormind beat la volan in intersectie.Exact la fel...

RADU MARCEL
17 noiembrie 2011
SA FIM SERIOSI

in primul rand legea in romania se face in functie de buzunar si culoarea politica ,pile ,relati etc .CAZ CONCRET AM FOST OPRIT IN TRAFIC INTRE LOC BASARABI SI VALUL TRAIAN SI AM FOST AMENDAT PT DEPASIREA VITEZEI REGULAMENTARE 78KM LA ORA .AM INTREBAT DE CE BMW X5 CARE MA DEPASISE IN TIMP CE AM FOST DEPISTAT IN TRAFIC NU A FOST OPRIT SI EL AVAND O VITEZA MAI MARE MI SA RASPUNS CA OPRIREA SE FACE PRIN SONDAJ.ASADAR. MAI TOT CE SE INTAMPLA IN TARA SI IN TOATA ROMANIA SE DATOREAZA UNUI SONDAJ DACA LEGEA AR FI LEGE PT TOTI AR FI BINE DAR ................UN ALT CAZ CEL DIN BUCURESTI CALEA FLOREASCA IN CARE UN baiat a urcat baut la volan la plecarea dintr-un club si a pierdut controlul pe cand incerca sa scape de agenti. Cei care l-au vazut vorbesc despre o viteza de peste 150 de kilometri pe ora. In groaznicul accident care a urmat au fost avariate trei masini pe langa bolidul lui.IN ACEST CAZ DE FAPT ACEI POLITISTI CARE IL URMAREAU STATEU DE FAPT LA PANDA IN VECINATATEA ACELUI CLUB ASTEPTAND CA BAIETASI DE BANI GATA SI CU MASINI DE FITE SA IASA DIN CLUB SI SA URCE LA VOLAN PENTRU AI OPRI SI A LUAA NITICA SPAGA SI UN ALT CAZ REVENIM LA CT DE CE ACESTI POL COMUNITARI NU FAC CEVA IN PRIVINTA ROMILOR CARE UMBLA CU CARUTELE PRIN ORAS DE COLO COLO INCURCAND CIRCULATIA SI FURAND CAPACE DE CANALIZARE SI PLACUTE DE PARCARE ?????EI APLICA LEGEA DOAR IN CAZURI IN CARE VOR EI SI AU CHEF DAR IN CAZUL LOR CINE APLICA LEGEA?????????? EI POT INTOARCE PE LINIA DUBLA CONTINUA POT PARCA IN ORI CE LOC ETC ETC ETC

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8622 secunde