Mazăre: "În PSD e țigăneală"

498

Articole de la același autor

Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, a uitat când umbla la braț cu Mircea Geoană prin tot județul și încerca să convingă constănțenii că este cel mai tare om din România care poate ajunge președintele țării.
În cursul zilei de ieri, primarul Constanței a declarat că scandalul din PSD legat de Mircea Geoană este o "țigăneală" care nu face bine partidului și că, în opinia sa, fostul lider al partidului ar trebui să facă un pas înapoi.
"N-am urmărit îndeaproape să văd ce se întâmplă, dar se întâmplă niște lucruri  acolo care nu sunt normale, care nu-mi plac. Nu știu, sunt niște țigăneli care n-ar trebui să existe, din partea lui Geoană, a conducerii, că a depus cerere, că n-a depus cerere, că ăla a vorbit în numele partidului, că n-a vorbit, o țigăneală românească despre care nici nu-mi face plăcere să vorbesc", a spus primarul. În opinia lui Mazăre, soluția ar fi ca Geoană să facă un pas înapoi.
"Este bine să nu mai fie țigănie, acest circ. Eu prefer să plece Geoană, că Geoană a mai fost o dată șef și am văzut ce rezultate a dat. Dacă și ăștia o să dea rezultate la fel ca Geoană și ăștia trebuie să ia drumul lui Geoană, că sunt la conducerea partidului", a declarat Mazăre.
La rândul lui, președintele PSD Victor Ponta a declarat, ieri, că Mircea Geoană nu mai are loc în PSD și nu mai poate rămâ-ne în acest partid. "Evident că nu mai poate rămâne în partid. În momentul în care nu respecți o decizie de partid și te aliezi cu cei de la putere nu poți să fii și la putere și în opoziție în același timp", a spus Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană rămâne la Senat
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 1.1282 secunde