De ce voiau polițiștii din Galați arestarea lui Daniel Dediu

1115
1
Polițiștii de la Secția 2 Galați au cerut magistraților de la Curtea de Apel Constanța arestarea lui Daniel Dediu, condamnat la nouă ani pentru tentativa de asasinare a omului de afaceri constănțean Liviu Bamburic, pentru că nu s-ar fi prezentat în fața polițiștilor gălățeni și nu ar fi respectat programul de supraveghere stabilit ca urmare a eliberării lui din arest.
Numai că avocatul lui Dediu, Dumitru Hagiu, le-a povestit magistraților că inculpatul s-a prezentat săptămânal la Poliție, însă ofițerul care se ocupa de el era în concediu și nu a desemnat pe nimeni care să se ocupe de treburile lui. Judecătorii constănțeni au verificat spusele avocatului, constatându-se astfel că ele sunt reale. Prin urmare, cererea prin care s-a cerut arestarea lui Dediu a fost respinsă.
Amintim că Daniel Dediu este judecat, alături de Dănuț Maricel Mustață și Grigore Dănilă, pentru tentativa de asasinat asupra omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic. Acesta a fost împușcat, în luna ianuarie 2008, cu nouă focuri de armă, dar a supraviețuit în mod miraculos. Dacă Dediu a fost condamnat de prima instanță la nouă ani de închisoare, Mustață a primit zece ani și jumătate, iar Dănilă nouă ani.

Comentează știrea

dan
2 noiembrie 2011
na excrocrerie

vrajeala

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3086 secunde