După cinci ani de la comiterea faptei

Nicolae Gemală, 17 ani după gratii, pentru viol și omor deosebit de grav

669
Nicolae Gemală, 17 ani după gratii, pentru viol și omor deosebit de grav - nicolaegemala-1318179337.jpg
Nicolae Gemală, de 33 de ani, din localitatea Tîrgușor, a fost ridicat de polițiștii Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, pentru că pe numele său exista emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea prin care era condamnat la 17 ani de pușcărie pentru omor deosebit de grav și viol. El a fost transportat la Penitenciarul de la Poarta Albă, unde își va petrece următorii ani din viață.
Gemală a fost judecat alături de Vasile Tămăslăcariu pentru comiterea unei crime ce a avut loc în 2006. Dosarul celor doi s-a plimbat însă în câteva rânduri între Curtea de Apel Constanța și Înalta Curte de Casație și Justiție, magistrații bucureșteni nefiind mulțumiți de soluția colegilor lor de la Constanța prin care Gemală fusese achitat, iar Tămăslăcariu condamnat la 17 ani de închisoare. La data de 3 octombrie a.c., Înalta Curte de Casație a emis sentința definitivă în acest caz, în care cei doi trebuie să stea la pușcărie câte 17 ani.
Crima a avut loc în seara zilei de 23 octombrie 2006, când Georgeta Manderek, de 51 de ani, împreună cu Vasile Tămăslăcariu - fiul concubinului său și cu vecinul Nicoale Gemală, au consumat băuturi alcoolice și cafea. Doar că cei doi au vrut, spun procurorii, să întrețină relații sexuale cu femeia, iar când au fost refuzați, ar fi bătut-o crunt, agresiuni de la care i s-a tras moartea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde