Opt ani de pușcărie pentru că a violat o minoră în WC-ul școlii

836
2
Curtea de Apel Constanța a respins apelul declarat de Ionel Mureșanu, de 22 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, împotriva sentinței Tribunalului, prin care a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru viol. Sentința nu este încă definitivă, ea mai putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție.
El este acuzat că, la data de 27 iunie, a violat o fată de 13 ani într-o toaletă dezafectată din curtea Liceului "IC Brătianu", din localitatea Nicolae Bălcescu. Imediat cum a scăpat din ghearele violatorului, fata s-a dus și a povestit totul la Poliția din localitate. Tânărul a fost prins la scurt timp și identificat în persoana lui Ionel Mureșanu, de 22 de ani, din localitate.
Totodată, minora a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma controlului, medicii au confirmat comiterea violului. 

Comentează știrea

MARIANA
10 octombrie 2011
Merita sa putrezeasca in puscarie aceasta bestie ...!

Fetita ramane marcata pe viata si bestia face jumatate de pedeapsa si scapa...Mai umblati la legi idiotilor si bagati aceste bestii dupa gratii cel putin pe 20 de ani ca sa-i starpim odata pt. totdeauna pe acesti nenorociti ...Daca viola fiica judecatorului tot 8 ani de puscarie ii dadea ...???????

roxana
10 octombrie 2011
sa fie castrati!

Nenorocitii astia merita sa fie castrati si inchisoare minim 20 ani!La legile care sunt in 5 ani maxim scapa de inchisoare si iar violeaza fete si tot asa nu se vor potoli niciodata!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța: Viol în Parcul Tăbăcărie
Pagina a fost generata in 0.2878 secunde