Palaz l-a reclamat pe Tusac la DNA

1437
1
Palaz l-a reclamat pe Tusac la DNA - claudiupalaz2630141300-1317066830.jpg
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a formulat și a depus, ieri, o plângere penală la DNA împotriva primarului de la Mangalia, Mihai Claudiu Tusac.
În document, Palaz îl acuză pe edilul de la Mangalia de abuz în serviciu contra intereselor publice, motivul fiind cedarea, prin contract de cesiune, a unei creanțe pe care Primăria Mangalia o deținea asupra creditoarei S.C. Anca Irina S. A., în valoare de 395.259 lei, fără a avea acordul Consiliului Local, către Sorin-Gabriel Strutinsky.
Prefectul i-a pus la dispoziție, în prealabil, primarului Claudiu Tusac trei zile în care acesta putea prezenta documentele care ar fi constituit baza legală prin care s-a făcut cesiunea creanței de la firma mai sus menționată către Sorin-Gabriel Strutinsky, cunoscut ca un apropiat al PSD-ului și în special al primarului Radu Mazăre.
Claudiu Palaz afirmă că, după epuizarea termenului stabilit, nu a primit de la Tusac niciun document care să ateste că respectiva cesiune a fost făcută cu acordul exprimat prin vot majoritar al membrilor Consiliului Local de la Mangalia. "Fapt pentru care, așa cum am promis, date fiind elementele de corupție menționate, am formulat plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului Mihai Claudiu Tusac", spune prefectul într-un comunicat de presă.

Comentează știrea

un cetatean
27 septembrie 2011
abuz nepedepsit

Frumos ! Un inceput de dreptate ! Poate aflam si noi Nr de dosar sa urmarim ... urmarirea penala , sper ca nu se va repeta povestea cu numaratoarea voturilor din parlament ( Nu jignesc dar nu merita scris cu litera mare ! ) poate la malul merii sufla briza dreptatii ?! Aici fiind mai aproape de bulgari ... poate ne influentam si noi ... PENTRU CA AR FI NUMAI SPRE BINELE NOSTRU , AL TUTUROR ! In rest : TOATA STIMA SI RESPECTUL PENTRU D-ul PREFECT CLAUDIU PALAZ ! Aratati, va rugam ca lungul brat al legii ii ajunge, macar pe cei care nu sunt la putere ! Sfat pentru furaciosii din Primaria Mangalia : Strangeti ce puteti si TUNDETI-O ! acum cat mai puteti , pentru ca D'on PRIMAR se va agata si se va cocota pe orice-i va iesu in cale : mort sau viu nu va conta ( ... nu va Ponta ! ). Poate se elibereaza, chiar si pentru scurt timp locul pentru un om adevarat , ca PRIMAR ! Doamne Ajuta !!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz pregătește primarii de secetă
Pagina a fost generata in 0.3424 secunde