A început distribuirea ajutoarelor de la UE în orașul Năvodari

425
A început distribuirea ajutoarelor de la UE în orașul Năvodari - ue-1316426898.jpg
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei anunță persoanele beneficiare ale Legii 416/2001 privind venitul minim garantat că începând cu astăzi, a început distribuirea pachetelor cu produse alimentare destinate persoanelor cu venituri reduse, conform legislației europene, aprobate de administrația locală.

Mai exact, este vorba despre programul Uniunii Europene, prin APIA, derulat alături de Consiliul Județean Constanța și Primăria orașului Năvodari – "Furnizarea de produse alimentare în cadrul PEAD 2011".

Beneficiarii acestui program derulat cu bani europeni de autoritățile locale sunt persoanele cu pensii de până la 400 lei, șomerii, dar și persoanele cu handicap grav și accentuat. Cei interesați trebuie să știe că locația de unde își pot ridica pachetele cu alimente este Cantina Liceului "Lazăr Edeleanu" din orașul Năvodari, iar programul după care va funcționa această acțiune este între 09.00-16.00. Pachetele ce conțin produse alimentare de bază, respectiv făină, orez, mălai, biscuiți, lapte praf și paste făinoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5066 secunde