După ce și-a abandonat autoturismul, l-a declarat furat!

442
Polițiștii Serviciului Rutier aflați în executarea unor activități specifice pentru identificarea conducătorului auto implicat în accidentul de circulație produs la data de 28 august, pe DN 39, au depistat un autoturism avariat abandonat, în zona Pescărie, situată în extravilanul comunei Tuzla.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului, Alexandru Marin Baboia, în vârstă de 24 de ani, față de care s-a reținut că la data de 28 august, în jurul orei 13.50, a fost implicat in producerea unui accident rutier pe DN 39, în centrul localității Tuzla, ulterior părăsind locului accidentului.
Pe parcursul cercetărilor, conducătorul auto a precizat că s-a temut de consecințele faptei sale și în cursul aceleiași zile, s-a prezentat la Politia Municipiului Mangalia cu intenția de a reclama în mod nereal furtul autoturismului, pe care în prealabil îl abandonase în zona costieră a comunei Tuzla.
Alexandru Marin Baboia a fost sancționat contravențional pentru alertarea organelor de poliție fără să fie nevoie, urmând ca permisul de conducere al acestuia să fie reținut de polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5022 secunde