Treninguri și țigări reținute de vameși în portul Constanța

585
Vameșii constănțeni au reținut, astăzi, treninguri și țigări suspectibile a fi contrafăcute, în valoare de 60.000 de euro, într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în județul Vâlcea, respectiv pe o navă sub pavilion Turcia.
Containerul avea ca bunuri declarate mărfuri generale (ciorapi, compleuri, lanterne, oglinzi etc).
În urma controlului vamal au fost descoperite 1.212 treninguri purtând semnele distinctive ale mărcii Adidas. Bunurile, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, au fost reținute.
De asemenea, vameșii constănțeni, în urma unui control efectuat la bordul unei nave sub pavilion Turcia, sosită în portul Constanța, au fost descoperite ascunse și nedeclarat, în magazia situată între hambare, în spatele unui raft destinate sculelor și uneltelor, 220 de pachete țigarete Winston și 230 de pachete țigarete marca Leader, în valoare de aproximativă de 1.200 de lei. Pentru nedeclararea produselor din tutun în declarația proviziilor de bord, comandantul navei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce cadouri a primit Emil Boc în China
Pagina a fost generata in 0.4697 secunde