Palaz i-a umplut de sarcini pe șefii de la deconcentrate

580
În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural ce a avut loc ieri, prefectul Claudiu Palaz le-a dat mai multe sarcini șefilor de la deconcentrate, printre care și publicarea declarațiilor de avere pe paginile de internet ale instituțiilor pe care le conduc. Deși liderii de la deconcentrate au plecat cu brațele pline de "cadouri" din partea prefectului, multe dintre acestea au fost daruri cu valoare de obligație.
Palaz le-a înmânat participanților afișe privitoare la dorința ad-ministrației locale de a înstrăina Cazinoul, cu mențiunea ca acestea să fie lipite la intrarea în sediile instituțiilor. De ase-menea, a împărțit participanților documente prin care se face un apel umanitar pentru polițistul Cristian Dobrilă, implicat în-
tr-un grav accident rutier la mijlocul lunii trecute. În acestea, se menționează că este necesară implicarea cu sume bănești pentru ca Dobrilă, care, în urma accidentului, a suferit trauma-tisme grave la coloană, să poată fi operat, iar viața sa să nu mai fie în pericol. Cu scopul de a se colecta fonduri pentru această cauză, a fost deschis contul RO37RZBR0000060002718928, la banca Raiffeisen pe numele Dobrilă Georgian Cristian (CNP 1810701090072). Liderii de la deconcentrate au primit și broșuri prin care sunt aminte acțiunile ce vor avea loc la nivelul județului Constanța, pentru a se marca Anul Voluntariatului.

Una caldă, una rece
După ce i-a cadorisit, prefectul a trecut la "tragerea de urechi". Palaz a menționat că este in-teresat mai mult de numărul de amenzi plătite, decât de numărul de amenzi aplicate. Prefectul a menționat că șefii de la corpurile de control au obligația de a urmări și modul în care aceste sancțiuni sunt achitate, nu doar să le aplice și să uite de ele.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a atras atenția directorului DSV, Romeu Lazăr, reproșându-i că a fost cam indulgent cu a-menzile la ultimele controale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4443 secunde