Reținuți pentru că au făcut "curățenie" în curțile oamenilor și în societăți comerciale din Cernavodă

354

Doi tineri din Cernavodă au fost prinși de polițiști la scurt timp după ce, în noaptea de 1 spre 2 august, au "vizitat" o casă nelocuită din localitate, de unde au furat bunuri alimentare și nealimentare în valoare de 300 de lei.
Investigațiile efectuate de polițiști au condus la Marius Neagu, de 23 de ani, și Bogdan Chiriac, de 18 ani, ambii din Cernavodă, ei fiind principalii suspecți în comiterea furtului.
Numai că făcând "săpături", oamenii legii au ajuns la concluzia că cei doi tineri se fac vinovați și de comiterea a altor șase infracțiuni de furt, comise din curțile unor locuințe și din societăți comerciale, fapte înregistrate inițial cu autori necunoscuți.
Valoarea totală a prejudiciului, spun oamenii legii, se ridică la suma de 2.848 de lei, din care s-au recuperat 1.200 de lei.
Marius Neagu și Bogdan Chiriac au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca magistrații de la Judecătoria Medgidia să decidă dacă se impune arestarea lor pentru o perioadă de 29 de zile sau nu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4662 secunde