La plimbare cu vaporașul, în Costinești

1830
La plimbare cu vaporașul, în Costinești - vaporas-1311789130.jpg
Dacă ajungeți în stațiunea tineretului, Costinești, e musai să faceți o plimbare în largul mării, cu vaporașul. Este o experiență unică, relaxantă, de care vă veți aduce aminte, tot timpul, cu plăcere.
În centrul stațiunii Costinești, atât pe lacul din localitate, cât și pe digul de la mare, găsești cele mai mari și bine dotate debarcadere de agrement din întreaga zonă. De la hidrobiciclete până la plimbări romantice cu vaporașul, aici poți găsi orice înseamnă agrement ecologic pe mare. Iar prețurile sunt aproape modice.
De la debarcaderul de pe lac puteți închiria hidrobiciclete cu 25 lei ora, caiace cu 15 lei și bărci cu 20 de lei ora. De asemenea, cei care doresc o amintire frumoasă de pe litoral, pot opta pentru o plimbare în largul mării cu vaporașul. Timp de jumătate de oră vă veți simți stăpânul mării, pentru un preț de zece lei pentru adulți și cinci lei pentru copii. Un mare avantaj îl constituie faptul că pentru grupurile organizate toate prețurile se negociază. Însă, indiferent pentru ce formă de agrement optați, siguranța și confortul dumneavoastră vor fi pe primul plan pentru angajații debarcaderului.
Baza de agrement pe care acesta o administrează este cea mai mare din Costinești, numărând 24 de hidrobiciclete, 16 caiace, șase bărcuțe și un vaporaș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Mai 2011
Stire din Sport : "Gladiatorii" Costineștiului
Pagina a fost generata in 0.3783 secunde