RAJA, pe urmele hoților de apă

1001
1
RAJA, pe urmele hoților de apă - restaurantdobrogea-1311696779.jpg
Echipele de control ale SC RAJA SA Constanța au continuat, ieri, verificările la agenții economici din municipiul Constanța, din stațiunea Mamaia și din Medgidia.

Astfel, în Piața Ovidiu, la Clubul Bellagio, s-a descoperit absența apometrului care înregistrează consumul de apă. Întrucât, potrivit legislației în vigoare, demontarea neautorizată de SC RAJA SA a apometrului constituie contravenție, s-a luat măsura debranșării Clubului Bellagio de la rețeaua stradală de apă. La fața locului, s-a întocmit proces verbal de constatare pentru un consum în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni de 14.600 mc de apă potabilă și canal pe numele SC European Work SRL, administratorul clubului.

Un alt control desfășurat la terasa Grill House, de pe bulevardul Mamaia nr. 165, a dus la descoperirea unui branșament ilegal, chiar din rețeaua stradală de apă, care alimenta un robinet de la bar și unul în curtea terasei. Și aici a fost întocmit proces verbal de constatare pentru un consum în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni pentru 4.200 mc apă potabilă și canalizare pe numele administratorului SC Pap Mamaia SRL, branșamentul ilegal a fost desființat, iar locația a fost debranșată de la sistemul de alimentare cu apă. De asemenea, reprezentantul legal al societății se va alege cu plângere penală din partea SC RAJA SA.

Cafe del Mar, fără contract și cu branșament ilegal

În stațiunea Mamaia, echipele de control ale SC RAJA SA au găsit, la terasa Cafe del Mar, un branșament clandestin la rețeaua de apă potabilă. Întrucât societatea care administrează terasa, SC Malaga Club SRL, nu are contract cu RAJA, iar branșamentul s-a făcut fără aprobarea furnizorului de apă, s-a considerat că este vorba despre un furt de apă. La fața locului, s-a întocmit proces verbal de constatare pentru un consum în sistem paușal pentru 1.500 mc apă potabilă și canalizare pe numele administratorului, branșamentul ilegal a fost desființat, iar locația a fost debranșată de la sistemul de alimentare cu apă.

Furt de apă și la Medgidia

Tot ieri, au fost efectuate verificări la SC Restaurant Dobrogea SRL din Medgidia, la restaurant și la hotel. La ambele puncte, s-au depistat branșamente ilegale la rețeaua de apă. La restaurant, a fost descoperit un branșament care alimenta trei robineți de la bucătăria localului, iar la Hotelul Dobrogea, un branșament care alimenta toate cele 19 camere. Pentru ambele locații, s-au întocmit procese verbale de constatare pentru un consum în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni pentru 10.800 mc, respectiv 5.000 mc de apă potabilă și canalizare, pe numele abonatului SC Restaurant Dobrogea SRL. De asemenea, SC RAJA S.A. va depune împotriva proprietarului Cornel Oprea o plângere penală pentru furt de apă.

Comentează știrea

miruna
27 iulie 2011
imbecilii/mincinosii de la raja

daca mai toate puburile,restaurantele,cluburile furau asemenea cantitati de apa pana acum raja ce facea,trecea minusul vecinilor..sau orasului..sau..?=)))

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Social : Debranșări cu scandal
Pagina a fost generata in 2.9321 secunde