Marian Pană:

"Cu lotul de acum, Farul nu poate emite pretenții la promovare"

1126
4
La finele meciului de verificare cu Eolica Baia (4-3 pentru Farul), antrenorul principal al "marinarilor", Marian Pană, a tras concluziile după nouă zile de pregătire.

- Domnule Pană, a fost util acest amical?
- Da, am efectuat un antrenament bun, ajutându-ne și adversarul, care ne-a pus probleme. După această partidă, care a încheiat o perioadă de monitorizare a mai multor jucători, am tras concluziile necesare.
- Dintre cei în probe, ați oprit puțini jucători…
- Din păcate, m-au convins foarte puțini, atât dintre cei experimentați, cât și dintre cei sub 21 de ani, care m-au interesat foarte mult până acum. Avem în curte jucători mai valoroși decât mulți dintre cei veniți la teste.
- Cu lotul de acum, Farul poate emite pretenții la promovare?
- Nu, trebuie să ne întărim. În plus, pe lângă lot, în bătălia de promovare contează și alți factori. Noi sperăm să atingem acest obiectiv.
- Care ar fi posturile vulnerabile, în acest moment?
- Suntem deficitari pe toate postu-rile. Trebuie să avem răbdare până vor veni cei așteptați.
- Câți jucători experimentați vreți să mai achiziționați?
- În perioada următoare, încercăm să transferăm cel puțin șase fotbaliști care să întregească lotul și cu care să alcătuim o echipă competitivă. Totuși, sunt greu de adus, din pricina unor probleme cu actele, au memorii depuse. Comisiile întârzie să dea verdicte și este destul de greu să vină fără să aibă hârtiile de la echipele lor, prin care să se poată antrena cu altcineva. Nu vrem să riscăm amenzi. Îi avem sub observație, ținem legătura cu ei și sperăm să ajungă până sâmbătă. Dacă, totuși, se va depăși acest termen, nu e nicio problemă. Timpul ne permite să mai întârziem puțin și putem regla la munte.

Comentează știrea

acab
15 iulie 2011
o sa aduceti o ....

cine sa vina la noi daca nu le dati banii , numai ziceti ca vine ala ca vine ala ca nu o sa vina nimeni ,ne`am saturat de vrajeli, obiectivu` e clar salvarea de la retrogradare , dar avand in vedere ca`s altii mai slabi ca noi ne permitem si locul 10:) asa ca lasati`ne cu vrajeala voastra cu promovarea ca marele patron n`are un ban in buzunar si pana promovam mai avem de asteptat , o sa plece si lica si toti pt ca nu avem viitor asa ...DOAR FARUL !

toti
15 iulie 2011
misto !

mama...ce misto e pana asta !!!!

suporter
15 iulie 2011
farul

cu lotul asta farul va avea mari emotii la retrogradare. nici vorba de promovare, nu a venit nimeni cu bani la farul, iar giani nu are bani de asa ceva nici daca isi vinde rabla de lamborghini.

4run
15 iulie 2011
trasee de alergat

www.4run.ro a alergat si la Marea Neagra Am dat o fuga pe faleza din Mangalia si in acelasi timp, schimband suprafata de sub picioare, am alergat pe plajele de la Marea Neagra. Pentru inceput in Saturn, Venus, Aurora, Jupiter si Neptun. Nisipul era ud, marea era agitata, Soarele era sus pe cer.  www.4run.ro a ajuns la 90 de locatii de alergat, dintre care 5 sunt lovite de briza racoroasa a marii: Constanta, Mangalia, Saturn, Jupiter si Neptun.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Sport : Șapte noi fotbaliști la FC Farul
Pagina a fost generata in 0.4373 secunde