Cine este șmecherul din Constanța care i-a bătut pe polițiștii din Hunedoara

1563
1

Articole recomandate

Un fost sportiv de la LPS-Farul a fost implicat, vineri seară, într-un scandal în trafic, într-o localitate din județul Hunedoara.

Ovidiu Giurescu, în vârstă de 33 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca BMW, pe DN 7, când, în dreptul localității Ilia, s-a angajat în depășirea unei co-loane de mașini, călcând linia continuă. Lucrătorii Serviciului de Poliție Rutieră Hunedoara l-au tras pe dreapta, pentru a-i cere explicații. Astfel a început altercația.

La auzul faptului că riscă să-i fie reținut permisul de conducere, constănțeanul a devenit agresiv și a sărit să-l bată pe unul dintre polițiști, rupându-i acestuia uniforma și provocându-i mai multe leziuni la mâini.

"În momentul în care i s-a adus la cunoștință măsura contravențională și complementară de reținere a permisului de conducere pentru fapta comisă, bărbatul a devenit foarte recalcitrant, a proferat amenințări la adresa polițiștilor și chiar l-a agresat pe unul dintre ei", a declarat inspectorul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii au reușit să-l încătușeze pe individul recalcitrant, după care l-au condus la secția de poliție, unde a fost reținut pentru 24 ore. Sâmbătă dimineață, el a fost adus în fața procurorilor hunedoreni cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Potrivit jurnaliștilor hunedoreni, la intrarea în sediul Tribunalului Deva, Giurescu a ținut să infirme acuzațiile care i se aduc. În cursul aceleiași zile, magistrații de la Judecătoria Deva au decis respingerea cererii de arest preventiv.

Ca sportiv al LPS-Farul, Ovidiu Giurescu a câștigat în martie 2009 o medalie la Campionatul Național de tenis de masă, însă, în prezent, el figurează ca fiind fără ocupație.

Cristina SÎMBETEANU

Comentează știrea

sirbu doru
17 august 2011
incompetenta

in america il impusca pe loc politia , la noi degeba se lupta politia cu astfel de cazuri fiindca justitia nu-si,face datoria

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4586 secunde