Gigi Chiru, desemnat candidatul PDL pentru Primăria Constanța

1112
5

Democrat-liberalii constănțeni se pregătesc pentru ale-gerile de anul viitor. Cum cea mai importantă poziție este cea de primar al Municipiului Constanța, zarurile au fost deja aruncate. Mai exact, în cadrul Biroului Permanent Județean al PDL Constanța, s-au făcut, vineri, patru propuneri pentru candidatura de primar al orașului nostru.
"Au existat patru propuneri: Maria Stavrositu, Mircea Banias, Claudiu Palaz și Gigi Chiru. În urma voturilor date de membrii BPJ, Maria Stavrositu a primit zero voturi, Mircea Banias, zero voturi, Claudiu Palaz, un vot, iar Gigi Chiru, 25 de voturi. În consecință, eu voi fi candidatul pentru Primăria Constanța dacă voi sta bine și în sondaje", a spus Gigi Chiru.
Cu toate acestea, în urma declarațiilor făcute de Chiru, Maria Stavrositu a transmis un comunicat de presă prin care neagă implicarea ei în expu-nerea candidaturii pentru Primăria Constanța.
"Fiind prezentă în ședința BPJ Constanța, am refuzat ferm propunerea de candi-datură, drept urmare am so-licitat scoaterea din sondaj.
Secretarul general al BPJ a cerut colegiilor să țină cont de această soluție, în conse-cință nu are cum să existe un rezultat legat de candida-tura mea la Primăria Con-stanța, atâta timp cât nu a existat o chestionare cu acest nume. Toate acestea sunt consemnate în procesul verbal încheiat în ședința din data de 8.07.2011. Consider manipulare și lipsă de fair-play orice declarație în alt sens", a transmis Maria Stavrositu în comunicatul de presă.



Comentează știrea

constanta
9 iulie 2011
cea mai buna alegere

Cea mai buna alegere de care aud in ultima perioada! Se vede ca PDL s-a pus pe treaba la Constanta. Jos cu Mazare ii ajunge cat a supt din sangele constantenilor.va votez si tot respectul domnule Chiru.

ionescu
9 iulie 2011
Ce gluma....

Ce gluma...chiru primar!!! Vise taica!! Il bate mazare de-l usuca la alegerile din 2012. chiru nici 10% nu ia, la fel ca partidu portocaliu condus de bok.

Tudor
9 iulie 2011
IL VOTEZ PE CHIRU

Chiru are de luptat cu Mazare dar nu este singur in aceasta lupta, alaturi de el sunt majoritatea constantenilor. Bafta Chirule suntem alaturi de tine, afara cu Mazare din primarie

Vlad T.
9 iulie 2011
Constanta are nevoie de un constantean la Primarie!

Constanta, a ajuns sub 'dictatura Mazare' un oras al gunoaielor, al mizeriei de tot felul, al cainilor vagabonzi, al boschetarilor si nicidecum un oras civilizat. Acest individ bucurestean cu aspect de clovn-paiata, mafiot, fascist, drogat sau...ce mai vrea sa para, nu face cinste orasului nostru. El trebuie sa dispara de pe aceste meleaguri pentru ca nu a facut decat rau orasului si cetatenilor constanteni. El nu are nimic pentru functia de primar! Nu inteleg de ce constantenii il voteaza. Succes domnule Chiru!

marius
10 iulie 2011
Kiru...

Maimutoiul asta unsuros candidatul PDL? Doamne... Asta care a speriat pe toata lumea cu spagile luate la IGSIC? Ospatarul asta care si-a tras bani de la tabere? Ce naiba, mai... Si Onaca a fost mai bun.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4022 secunde