Accident la Kaufland

1119
Vineri. în jurul orei 12:30, în zona hypermarketului Kaufland, a avut loc un accident rutier. Agent principal Cristian Bozolan, de la Poliția Rutieră Constanța, a declarat pentru Cuget Liber că "autoturismul marca BMW ce rula pe strada Oborului către Kaufland, la intersecția cu I.C. Brătianu, nu a respectat semnul de circulație STOP, și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Cielo, care circula regulamentar". Șoferița autoturismului Cielo, Iuliana Crețu, ne-a declarat faptul că vinovat este șoferul care a tăiat linia continuă. "Bineînțeles că nu a vrut să recunoască ce a făcut", a precizat ea supărată.
În urma accidentului persoanele implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferului care a circulat neregulamentar i se va ridica permisul de conducere pentru 120 de zile și va primi nouă puncte de penalizare.
Andreea BAJDECHI
Paula SOLOMON







Căutători de "comori" surprinși de jandarmi la Siliștea

Un bărbat din Cernavodă a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a fost surprins în timp ce încerca să fure mai multe conducte de irigat. Jandarmii care patrulau, joi după-amiază, pe drumurile de la marginea localității Siliștea au observat patru indivizi, care scoteau din pământ conductele de irigat. La apropierea oamenilor legii, trei dintre bărbați s-au urcat într-o mașină, ce a demarat în trombă. Al patrulea, care se afla la volanul unui utilaj tip caterpilar, a fost reținut de jandarmi și identificat ca fiind Eugen Purcărea, de 46 de ani. În apropiere au fost găsite 25 de bucăți de țeavă, pe care hoții intenționau să le vândă la fier vechi, dar și sculele și tuburile de oxigen folosite. Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar de furt și distrugere, iar polițiștii din Siliștea încearcă în prezent să-i găsească și pe ceilalți trei participanți la furt. (F.D.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5831 secunde