Primăria Mangalia îngroapă Festivalul Callatis

669
Producătorul general al Festivalului Callatis, Cornel Diaconu, anunță prin intermediul unui comunicat de presă că, anul acesta, evenimentul nu va avea loc la Mangalia, potrivit unei tradiții de 11 ani, din cauza unor disensiuni care au intervenit între el și primarul Claudiu Tusac.
Deținătorul brand-ului Callatis, al cărui nume este, de altfel, marcă înregistrată la OSIM, susține că anularea celei de-a 12-a ediții a festivalului are la bază mai multe divergențe de opinie între Aldaco Film (producătorul celor 11 ediții de până acum) și Primăria Mangalia și asta deoarece primarul Tusac și consilierii locali social-democrați ar fi dorit să impună în program "interpreți mediocri, pe criterii clientelare".
De asemenea, printre cauzele care au determinat, în 2010, anularea festivalului, se numără, potrivit comunicatului semnat de Cornel Diaconu, și faptul că "primarul Mihai Claudiu Tusac și acoliții săi" ar fi folosit bugetul festivalului "în funcție de avantajele personale".
Reamintim că Primăria Mangalia anunța, pe 22 iulie, că începând din acest an Festivalul Callatis devine "Festivalul Mangalia".
Mai multe detalii în ediția de mâine a "Cuget liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7333 secunde